STABBURET

                    

Vi har sansen for god mat og matlaging etter gamle tradisjoner. Vi forsøker i størst mulig grad å bearbeide maten selv helt fra bunnen av slik man gjorde på gårdene i tidligere tider.

GRISESLAKT.

Både store og små hjelper til når julegrisen skal skrapes ren for bust.                 Så er det partering.

                

 

 

Julepølsene lages på eget kjøkken.                                                         Nå gjenstår bare trekkingen.

         

 

 

Røkt spekeskinke av svin, og fenalår av lam, hører også med til tradisjonen. Vi har laget vårt eget røykeri på Farmen. Etter røyking skal det henge en god stund på stabburet.

                       

På bildet over til høyre er det fra venstre: svinebog røkt, lammebog røkt, pinnekjøtt av lam, rådyrlår urøkt, fenalår urøkt og rådyrlår røkt.

En gård med respekt for seg selv bør vel også ha sitt eget øl å by på?

Her nytes stabburets gleder sammen med gode venner.

En annen av gårdens delikatesser er vår hjemmelagde rakfisk. Her sammen med gårdens eget julebrygg, og hjemme bakt flatbrød.

Etter vellykket bukkejakt.

                                         Tilbake til hovedsiden

33058843